Gå til hovedindhold
Du er her:
Aktivitet

Golden Days: Dronningerunden

Til Golden Days Festivalen har du en unik mulighed for at blive klogere på dine lokale dronninger - i løbet af blot en enkelt bustur; Dronningerunden.

Dronningerunden
Dronningerunden - i 4 kommuner

Under Dronningerunden kører vi igennem Rudersdal, Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe og Gentofte, hvor du undervejs vil høre historien om alt fra dronningen af Varietéteateret i Charlottenlund til ostedronningen Hanne i Holte. Der vil være to spændende stop undervejs, hvor historien bliver udfoldet yderligere, og der vil i løbet af turen blive serveret en lille forfriskning.

Billetpris 85 dkk.

Der er fire forskellige afgange, som du kan købe billet til.

Turen varer to timer inkl. et stop undervejs.

 Kl. 10.00 – 12.00. Afgang fra Frieboeshvile i Lyngby.
Køb billet: https://tinyurl.com/2p85w7jv

 Kl. 10.00 – 12.00. Afgang fra Aldershvilevej i Bagsværd, Gladsaxe.
Køb billet: https://tinyurl.com/4vsk55dp

 Kl. 13.00 – 15.00. Afgang fra Byens Hus i Hellerup, Gentofte.
Køb billet: https://tinyurl.com/4rz5mpca

 Kl. 13.00 – 15.00. Afgang fra Kulturcenter Mariehøj i Gl. Holte, Rudersdal.
Køb billet: https://tinyurl.com/466hyr3a

Arrangementet er en del af Golden Days Festival. I 2022 hylder festivalen under temaet QUEENS alle de markante kvindeskikkelser, der har sat et særligt aftryk på vores kunst, kultur og samtid. Festivalen er dedikeret til dronninger i historien, i populærkulturen og i fiktionen. Både dem med og uden krone på.

Rudersdal Kommune inviterer i samarbejde med Gentofte, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk de fire kommuners borgere til at krydse kommunegrænser og undersøge antikken og alle dens spor i festivalperioden fra den 2.-18. september 2022.