Gå til hovedindhold
Du er her:

Lyngby Hovedgade 43

Handelsruten Kongens Lyngby før og nu – Post 10

Handelsruten består af 15 spots på fortovet i Hovedgaden og en enkelt på Klampenborgvej, der fortæller om Lyngby midtbys huse og forretninger førhen og i dag. Se og læs om de andre spots i menuen til højre.

Før - Magasin i Lyngby

Det moderne handelsliv kom til Lyngby i 1960, hvor Magasin du Nord åbnede et stormagasin på Lyngbys mest trafikerede hjørne.

Der var cafeteria ved de store vinduer mod krydset. Det var nyt, at man selv skulle hente sin mad ved disken og betale ved kassen. Stemningen var let og uformel, her kunne man lige tage et hvil på sin formiddagstur med en veninde eller med børnene.

Man kunne følge med i livet på Hovedgaden fra sin plads ved vinduet.

Magasin du Nord fyldte 100 år i 1968, og det blev også fejret i Lyngby

Nu - Magasin i Lyngby

Magasin Lyngby har ligget på Hovedgaden i over 60 år og er i dag et moderne stormagasin, hvor man kan shoppe alt fra vaser til Versace – og hvor nøgleordene er ”Oplevelser, forkælelse, inspiration og god kundeservice” ifølge Michael Dupont, der har været forretningschef i Magasin siden 2012 - og som også er formand for Handelsforeningen i Kgs. Lyngby. ”Magiske Magasin” har fokus på at skabe helhedsoplevelser for kunderne og har således også hyggelige spisesteder og specialiteter og delikatesser i Vinkælderen – ligesom man kan booke tid til helt personlig service med f.eks. en ”Personlig Shopper”, der giver professionel og personlig hjælp til garderoben.

Magasin Lyngby åbnede i 1960 og har over 300 ansatte

Lyngby Hovedgade 43, 2021 - Lyngby Magasin
Lyngby Hovedgade 43, 2021 - Lyngby Magasin